вівторок, 14 липня 2015 р.

Корисні веб-ресурси


ON-ляндія. Безпечна Веб-країна http://www.onlandia.org.ua
Портал для дітей, батьків, учителів. On-ляндія – це інтерактивний курс з інтернет-безпеки – спільна ініціатива програми Microsoft «Партнерство в навчанні», соціально відповідальних комерційних структур, неурядових організацій, за підтримкою громадського-соціальних діячів. Сайт містить матеріали для дітей, батьків і вчителів (інтерактивні сценарії, короткі тести, готові плани уроків), завдяки яким діти зможуть освоїти основи безпечної роботи в Інтернеті. Безпека в Інтернеті для вчителівhttp://fizika.net.ua
Безпека в Інтернеті на веб-сайті вчителів фізики. Поведінка у мережі. Неприємності в мережі. Поради щодо планування уроків "Безпека в Інтернеті". Словник користувача Інтернету. Як правильно писати матеріали для публікації в Інтернеті.
Допомога дітям: безпека мережі Інтернет для дітей та підлітків http://planetofsupport.org
Рекомендації експертів батькам, в яких є діти молодшого і середнього шкільного віку і доступ до Інтернету. Практична інформація допоможе попередити загрози і зробити роботу дітей в Інтернеті корисною та безпечною.
Конфіденційність і безпека в Інтернеті: запитання й відповіді http://windows.microsoft.com
Навчаннядітейбезпеці в Інтернеті. Європейський контекст http://osvita.mediasapiens.kiev.ua
Правила Інтернет-безпеки і Інтернет-етики для дітей і підлітків http://www.chl.kiev.ua
Сайт призначений допомогти вам захистити дитину від небезпеки в Інтернеті. Дані про вплив Інтернету на дітей, інформація про можливу небезпеку, підказки для батьків, захист дитини під час подорожей по Інтернету, дітям про віруси.
Безпека в Інтернеті учням. Мультимедійна презентація http://www.scribd.com
Безпека в Інтернеті. Мультимедійна презентаціяhttp://www.slideboom.com
Веб-спілкування, net-етикет http://netiquette4uth.blogspot.com
Блог Державної бібліотеки України для юнацтва, м. Київ присвячений етикету, безпечній роботі та спілкуванню в Інтернеті. Словник Інтернет-термінів, інформаційні матеріали, культура віртуального спілкування, корисні посилання.
Онляндія - безпека дітей в Інтернеті Онляндія в facebook
Сторінка Онляндії в соціальній мережі facebook. Доступна, практична інформація з Інтернет-безпеки дозволить навіть початківцям ефективно використовувати ресурси мережі й захистити себе від небажаного контенту. Інтерактивне спілкування із експертами у сфері безпеки дітей в Інтернеті

Немає коментарів:

Дописати коментар